Giftermål

Ska du gifta dig! Grattis, vad roligt! Hos oss kan du köpa brudbukett, tärnbukett, corsage (knapphålsblommor), dekorationer till vigselplatsen, bordsdekorationer, blomblad att kasta, girlanger, hårkransar och allt annat du kan tänkas behöva. 


Brudbukett

När en blivande brud kommer till mig så vet hon oftast vad hon vill ha, eller i alla fall vet vad hon gillar eller inte gillar. Mitt tips är: hitta en bild på en eller flera buketter du gillar och maila eller kom in och visa mig. Så kan jag se om blommorna är i säsong och vad det skulle kunna kosta att göra en liknande.

Eller släpp alla tyglar och låt mig skapa något, ge mig fria händer och få en överraskning! 


Bordsdekorationer 

Väl i festlokalen livar det upp och är fint att dekorera med blommor på bordet – och kanske även en blomsterbåge framför brudparets plats på honnörsbordet. Vad behöver ni till ert bröllop?Tärnbukett 

Ofta brukar inte bara bruden ha en bukett utan även tärnorna. Deras buketter kan vara som en miniatyr av brudbuketten, eller tex endast i brudslöja. Corsage 

Eller knapphålsblomma som den också kallas. Fästes med hjälp av en säkerhetsnål på kavajslaget. Främst till brudgum och bestman men även till brudparets fäder.

145-200:-/st

Om du väljer oss

Snabb offert

Skicka oss ett mail med bifogad bild på något du tycker om så att vi får en känsla för vad du är ute efter så kommer vi snabbt ge dig ett pris. Eller kom förbi oss i butiken och prata med oss! 

Personlig service

Du får gärna prata med mig, Christel, som är den som skapar alla bröllopsblommor. Även gärna maila eller ringa fram till bröllopsdagen om du kommer på något nytt eller vill fråga något.

Minnesvärt

När vi skapar blommorna till ert bröllop gör vi alltid vårt yttersta för att det ska bli så bra som det bara går. Med inspirationsbilder, ledord och önskemål gör vi er dröm till verklighet. Ni är i trygga händer hos oss!